mandag, juli 19, 2010

Specialkøbmanden - et af de farligste dyr i skoven

Tidligere på sommeren var jeg på en ekspedition til Rødovre. Målet for rejsen var Specialkøbmanden - et farligt dyr i skoven. Jeg ved, hvor købmanden holder til, og jeg har set den før. Jeg har været i dens hule før. Derfor ved jeg også, hvor forsigtig man skal være. Hvis man ikke passer på, kan man blive angrebet, og få dybe sår på dankortet.

Selvom jeg var forberedt, skete det alligevel: jeg blev ramt af trangen til at eje gakkede gadgets og ikke helt livsnødvendige lækkerier. Og så druknede jeg i Gode Tilbud - mit yndlingsmærke.

Sådan så der ud på disken:

Jeg skal til mit forsvar nævne, at jeg havde fælles kurv med min gode veninde. Hun købte fx. en fantastisk kageform - model Traumprinz - til næsten ingen penge:
Som en ægte drømmeprins overlader han visse dele til fantasien...

Her har jeg fået mit rov i sikkerhed i privaten. Til højre ses mit kageformskup: en sløjfe, som kan bruges i enhver god sags tjeneste. Jeg har planer... Formen kostede kun kr. 20!

Her er et andet godt kup: en lille menukortholder - med en tilhørende håndfuld kort. Nu kan jeg arrangere et kagebord med op til fem slags forskellige kager i fin stil. Og det kostede mig kun kr. 50 tilsammen.

Jeg købte også noget til fuld pris: en pose sukkerduer. (Det er måske lidt svært at se på billedet, men den er altså god nok. Små, fine pressede duer, der er noget mere holdbare, tror jeg, end de - lidt større - som jeg tidligere har købt i dyre domme. Når jeg lukker posen op skal jeg nok tage et nærbillede.) De kan enten bruges hvis og såfremt drømmeprinsen dukker op og der pludselig er bryllupsklokker der ringer, eller - hvad der nok er en del mere sandsynligt - de kan bruges når jeg næste gang bager en kage, der har noget med Helligånden at gøre. Duen er jo et af Helligåndens symboler.

Og så var der den helt fantastiske tingest, som jeg ikke bare købte én, men to af: "det lille trykkeri" - til småkager! Jeg vil simpelthen lave spiselige visitkort. Eftersom jeg vil skrive navnet på min firmahjemmeside - www.kagekagekage.dk - på visitkortet var jeg nødt at købe to sæt for at få bogstaver nok. Men det er helt i orden for noget, der er SÅ tosset og SÅ oplagt! Forsættelse om visitkortene følger...

Sådan gik turen til Specialkøbmanden. Det var faktisk ikke så slemt - og mit Dankort er allerede helet op igen. Nogenlunde. Næsten. Not.

Ingen kommentarer: