fredag, juli 02, 2010

Bedre sent end aldrig: kager fra Kagens Dag

Jeg fik vist aldrig postet mine billeder fra Kagens Dag 2010. De kommer her. Det første forestiller formanden for Københavns Bagerlaug, Erik Ellitsgaard, i fuldt firspring. Han er en af hovedkræfterne bag arrangementet. Han bød mig og resten af den store den ventende forsamling velkommen.


Dagen var meget velorganiseret og slet ikke så helvedesagtigt, som jeg husker det fra for år tilbage, da jeg deltog i samme arrangement. Jeg tror, at "Støvsugerbanden" (søde, men grådige gamle damer, der kender alle genvejene til noget, der er gratis eller billigt) var svagere repræsenteret, sandsynligvis fordi det krævede en vis ihærdighed og evne til planlægning at få en billet; den skulle købes ved personligt fremmøde ved Københavns Bagerlaugs kontor på Islands Brygge en bestemt dag i april var det vist. Det var i hvert fald isnende koldt i køen!

Uden "Støvsugerbanden" og med rigeligt med kage og veldresserede gæster blev det et fint og fredsommeligt kageorgie. Vi fik lov til at gå rundt og kigge på de dejlige kager og tage billeder mens opstillingerne var intakte, men først da vi var blevet budt behørigt velkommen af både oldermanden OG kulturborgmesteren, samt efter en lidt sær og i mine øjne og ører lidt malplaceret oplæsningsseance ved Ghita Nørby, blev der sagt "Værs'go'!" Og så gik vi til makronerne.

Det forventes af Kagens Dag 2011 finder sted den tredje tirsdag i maj...

1 kommentar:

jordbærkagen.com sagde ...

Jeg tager vist på bare af at se billeder ;)