lørdag, juli 10, 2010

Kold - iskold! - jordbærkoldskål

Forleden "høstede" jeg jordbær i min nye nyttehave - og opdagede at der faktisk er en grænse for, hvor mange bær junior og jeg kan spise bare sådan. Der blev altså nogen til overs. Men de skal jo ikke ligge i køleskabet og blive gamle, så jeg fik en ide til at slå to fluer med ét smæk: udnytte de dejlige jordbær og at sikre mig, at jeg kan få IS-kold koldskål.

Jeg kørte simpelthen de røde dejligheder og lidt sukker med stavblenderen og fyldte hele herligheden i nogle silikoneforme, som så kom i fryseren.
 Og vupti: så kunne jeg få koldskål med kolde jordbærfisk i. Herligt!
Koldskålen blev kold, og kom til at smage mere og mere af jordbær.

Og nej, koldskålen var ikke hjemmelavet; når jeg er doven - og det er jeg jo ganske ofte - er jeg blevet overbevist af en koldskåltest i Politiken, som afgjorde, at den billige Hirtshalskoldskål fra Aldi er den bedste - altså efter hjemmelavet.

I Politiken er også en opskrift på hjemmelavede kammerjunkere. Den skal jeg prøve ved lejlighed. Når det ikke er så f****** VARMT!

Ingen kommentarer: