Gode kagebøger

På siden her vil jeg omtale kagebøger, som jeg har (haft) glæde af. Nye og gamle. Danske og udenlandske. Oplagte og mindre oplagte.

Smagens Fysiologi
Jean Anthelme Brillat-Savarin

Kan læses online (på engelsk) som ebog på University of Adelaide.

Omtalt i indlægget Vinterdeprimeret? Chokolade! (13. december 2012)

Meyers Kager
Claus Meyer

Kan købes i Meyers Madhus Webshop.

Omtalt i indlægget Meyers kageshow og kagebog - og lidt om generøsitet (20. februar 2012)




Click to look inside.

A World of Cake

Krystina Castella

Kan købes på Amazon.

Omtalt i indlæget: "A World of Cake" - julegaven til mig selv (20. december 2011)




Click to look inside.
Cooking for geeks. Real Science, Great Hacks, and Good Food.
Jeff Potte
r


Kan købes på Amazon (UK). Kindle/ebog kan købes på Amazon (USA) 


Omtalt i indlægget: "Cooking for geeks" - og verdens (næst-)bedste brød* (21. juni 2011)
Calissons. Amandekoektjes. Zoet & hartig. (Hollandsk udgave)
José Marechal.

Kan købes (på fransk) hos Amazon.

Omtalt i indlægget: Calissons - og det europæiske (kage-)projekt (23. januar 2012)

A Continual Feast. A cookbook to celebrate the joys of family and faith throughout the Christian Year
Evelyn Birge Vitz. Ignatius Press.

Kan købes hos Amazon.

Omtalt i indlægget: A Continual Feast: Colomba di Pasqua - påskedue - sødt påskebrød (15. april 2011)

Den blå Bagebog. Moderne bagning.
Tørsleff Husmoder Service.

Kan købes i Nationalmuseets Museumsbutik.

Omtalt i indlægget: Den blå Bagebog: Kanelsnegle, hurtigbagte (10. april 2011)