Om mig

Læs mere om mig og min foredrags- og eventvirksomhed på Kage! Kage! Kage!-hjemmesiden med mit eget navn.

Min mor var supergod til kager, og i mit barndomshjem var der måske ikke generelt stor materiel ødselhed, men vi forstod at sætte pris på friskt smør, søde mandler, fed fløde, mørk chokolade, hindbær fra skoven og æbler fra haven, når der skulle laves noget lækkert - og det skulle der tit. Og vi var ikke bange for smagen af en god kalorie.
 
Jeg er cand. theol. fra Københavns Universitet 1995, og var i min studietid især optaget af mødet mellem tro, tanker og overbevisning og så "virkeligheden" bl.a. på film og i kunst. Og altså også i kager og kagekunst.

For mig giver det rigtig god mening at bruge sanserne og erfaringerne både som en hjælp til at bevæge sig ind på ukendt område og til at udvide og uddybe det allerede kendte. Og jeg vil rigtig gerne dele min viden og begejstring med en bredere kreds!

Jeg skriver jævnligt på min blog, så her kan du løbende følge med i mit liv med kager og tanker.

I 2008 startede jeg min foredragsforretning Kage! Kage! Kage!, og jeg har med stor fornøjelse rejst rundt i både København og i provinsen med mit kage-"roadshow".


I februar 2013 udkom min kagebog "Kager uden mel" udgivet på Forlaget Vingefang. Bogen fik en superfin modtagelse. Lektør Line Hoffgaard opsummerede: »... henvender sig til alle bageglade mennesker ... Der findes ingen lignende bagebøger på det danske marked ... En lille lækkerbisken af en kogebog med bred appel...« . Senere i 2013 udkom bogen "Honningkager".


Jeg er pt. i gang med at skrive en bog om bryllupskager og deres fascinerende historie.

Kontakt mig på mail eller 31 54 19 19, hvis du vil vide mere.

Venlig hilsen
Lise Lotz

Foråret 2017