tirsdag, juli 27, 2010

Sommeren - og kager - varer ikke evigt

En kageopskrift: strik en chokoladekage!

Det er lidt ondt; jeg ved det godt. Den kan jo ikke spises. Men når man som jeg både har en svaghed for kager OG bliver grebet af strikkefeber med jævne mellemrum, så er bogen "Knitted Cakes" et must. Og dyr er den jo ikke, £3,40.


Der er opskrifter på donuts, frugttærte, roulade, bryllupskage, diverse cupcakes og gulerodskage, men på Amazon kunne jeg tyvstjæle en side fra bogen med en opskrift på chokoladekagen fra forsiden af bogen:


Det er måske mere en vintersyssel, men nu kan jeg så småt varme op til små søde projekter i min strikkecafé... Sommeren - og rigtige kager - varer ikke evigt. Velbekomme!

(Der findes i øvrigt også bøger om fx. strikket fastfood, hæklede gourmetlækkerier og hverdagsmadvarer.)

Ingen kommentarer: