torsdag, maj 13, 2010

Tiramisukage til Kristi Himmelfart...

Det slog mig lige: Tiramisu - i en af de uendeligt mange varianter - må være et bud på en kage/dessert til Kristi Himmelfart. Og hvorfor nu det? Fordi "Tiramisu" betyder noget i retning af "Træk mig op"!

Jesus bliver måske ikke ligefrem trukket op ifølge de bibelske fortællinger, men det er måske bare fordi vi kun kender historien fra et jordisk perspektiv. Vorherre har vel trukket i nogle tråde - om end måske i dobbelt overført betydning.

Nå, nok snak. Jeg vil henvise til min egen Tiramisu-kage fra sidste år:


Og ellers er der jo altid en (næsten) klassisk Tiramisu. (Hos www.gugge.dk finder du i øvrigt masser af appetitlige billeder af råvarer.)

Mit mere tidskrævende bud på en kageting til Kristi Himmelfartsdag - det må nok blive til næste år - kan findes på min hjemmeside: marengsfødder med lakridsfyld.

Ingen kommentarer: