onsdag, maj 05, 2010

Kageform fra CoolStuff...

Jeg elsker gadgets. Jeg elsker kager. Hvordan mon jeg har det med kagegadgets? Godt gættet: jeg er vild med dem! Og jeg lader mig tit friste, når jeg finder noget, som er tilpas skørt.

Da jeg også har en svaghed for det teologiske/kirkelige, så måtte jeg bare eje kirkekageformen, da jeg læste om den hos CoolStuff, der sælger "Danmarks køligste gadgets". (Jeg er tilbøjelig til at give dem ret.)


Nu ligner den kirke, man får ud af kirkekageformen, ikke ligefrem en dansk landsbykirke, men det skal den ikke høre et ondt ord for. Den er simpelthen smuk.

Jeg har bagt brød i formen, og jeg kan godt afsløre, at det tager kegler, at servere et nybagt brød i dén form! Senest har jeg brugt formen til hjemmelavet is, og det giver altså også et gevaldigt ekstra pift, når et "uhyre" af den kaliber kommer på bordet. CoolStuff sælger kølige gadgets, men anbefales varmt!

3 kommentarer:

jordbærkagen.com sagde ...

Jeg ved LIGE hvordan du har det! Elsker gadgets og kage... Og en kombi, kan næsten ike blive bedre. Har du set den i portionsstørrelsen? Den er også lidt sjov :)

Lise Lotz sagde ...

Portionsstørrelse? Hvor? Også hos CoolStuff? Det kan jeg ikke finde! :-(

jordbærkagen.com sagde ...

Den hedder: S-XL Kageform, hvis du bare søger på kage kan du sagtes finde den :)