mandag, maj 10, 2010

Kagens Dag - 18. maj 2010

Kageorgie i en god sags tjeneste. How nice!

Jeg er en af de heldige, som har skaffet billet til Kagens Dag den 18. maj. 

 

Københavns Bagerlaug byder på 10.000 (!) kager til omkring 1000 mennesker, der hver har betalt kr. 50 for at blive lukket ind i festsalen på Københavns Rådhus, hvor de skønne sager bliver serveret. Indtægterne fra dagen går til Børnecancerfonden. De syge børn får deres helt egne kager kørt ud på Rigshospitalet.


 Jeg stod i kagekø med en kammerat en råkold mandag morgen og reddede mig den eftertragtede billet. De var udsolgt på en halv time! Herligt.

 

For en del år siden deltog jeg i Kagens Dag. Jeg husker ikke detaljerne. Jeg husker kun følelsen af at være i en kombination af Himmel og Helvede på samme tid: Kager! Skønne kager! Masser af kager! Og tilsvarende mange mennesker, der blev grebet af grådighedens bacille og nærmest kæmpede om at komme til fadene.

Jeg tror, at der er strammet op på det siden. I hvert fald er antallet af billetter holdt på et rimeligt niveau og det faktum, at man skal bevæge sit luksuslegeme til Islands Brygge for at stå i kø, sorterer nok de almindeligt kageglade fra os seriøse kage-spise-entusiaster. Jeg er spændt på hvordan det hele spænder af. jeg skal nok huske kameraet!

Ingen kommentarer: