lørdag, august 28, 2010

Hvis madbloggersymposiet var en kage...

Madbloggersymposium 2010. Jeg har glædet mig længe. Og nu sidder jeg midt i det og har 7 minutter til at skrive et indlæg. Det kan vist kun blive en smagsprøve!

Inden jeg kom her i dag tænkte jeg over, hvordan jeg ville se symposiet som en kage. Jeg har i løbet af dagen tænkt over om min association stadig holder - og det gør den: det er jo et overflødighedshorn.

(Øv, lidt tekniske problemer, og nu er tiden ved at være gået. Jeg ser, om jeg kan snige mig lidt længere...)

5 kommentarer:

Foodies sagde ...

Ja det var et overflødighedshorn af indtryk - sanselige fra smagsprøverne og legefrokosten, vidensmæssige fra alle de gode indlæg.

Og aftenen var heller ikke så ringe med middagen på Knipskaj - tak for super hyggeligt selskab ;)

Lise Lotz sagde ...

Selv tak for godt selskab - til jer begge to. Jeg kan hilse og sige, at de gode takter fortsatte til grønchen og madmessen. Sikke en weekend! Jeg er "mæt" og springer releasepartyet for Copenhagen Food i aften over...

Chocoholic.dk sagde ...

Det var i den grad et fantastisk arrangement, som Marie og Rasmus havde fået stablet på benen.

Jeg siger ligeledes tak for godt selskab. Jeg så lige et glimt af dig til Grønchen, men min ledsager havde travlt :-)

Lise Lotz sagde ...

Hej Tom,

Selv tak for godt selskab. Jeg så dig inde på messen, men jeg havde også en ivrig ledsager med. Men jeg er ret sikker på, at vi mødes igen; vi har jo fælles interesser! Jeg overvejer seriøst at lave en weekend ud af det i Århus i november. :-)

Chocoholic.dk sagde ...

Hej Lise

Der skulle klart være en chance for, at vi mødes igen. Som du selv nævner, har vi et betydeligt interessefællesskab.

Jeg er ved at finde ud af, hvor i Århus, jeg skal overnatte - så jeg laver helt klart en weekend ud af det... Men jeg er jo selvfølgelig også "tvunget" til at være på Julens Chokolade om søndagen under alle omstændigheder.

Jeg har iøvrigt en berettiget forventning om, at Kim Rasmussen fra Xocolatl vil medbringe honningkager til Julens Chokolade. Det er blot endnu en grund til at tage derover ;-)

- Tom