Det er jo ikke til at vide, men da han fór til himmels, var der gået fyrre dage siden vi hørte om hans sidste fodvask skærtorsdag...
Jeg fik i hvert fald associationen "lakrids", da jeg tænkte over, hvad jeg skulle komme imellem de små marengsfødder. Så jeg smeltede hvid chokolade og rørte lakridspulver og lidt salmiak i - og vupti! Lakrids mellem tæerne. Og de smagte faktisk helt godt.
Til en anden anledning ville jeg have lavet lidt flere af samme slags, men jeg havde pludselig ikke noget hvid chokolade. I stedet for rørte jeg en almindelig glasur med flormelis og vand og kom en masse lakrids oglidt salmiak i. Det blev også helt fint - smagen var i hvert fald rigtig god og lakridset - men marengsene blev selvfølgelig hurtigt bløde. Men så fik jeg opfundet lakridsglasuren; den kan jeg sikkert bruge i en anden sammenhæng.
(Tilføjelse til bloggen 26. november 2008: Jeg har samlet otte knaldgode opskrifter på kager uden mel - det bliver de altså ikke hverken kedelige eller sunde af! - i en pdf-fil (lige til at printe ud), som du kan købe for kun kr. 20,- Se på min hjemmeside: Opskriftshæfte til salg!)
1 kommentar:
Lise du har altså en humor, der får øjenen til at løbe i vand... smiler, tror jeg vil lave lidt lakridsfødder her i påsken :)
Send en kommentar