fredag, marts 21, 2008

Juhuuuu! Pakken er kommet!Jeg ved det godt. Det er vanvid! Men det er vidunderligt! Klik, klik, klik og så har jeg bestilt de skønneste ting fra en butik et eller andet sted på kloden. Denne gang for ca. kr. 1000 blandede kagegadgets fra butikken Fancy Flours - "Where bakers bloom".

Pludselig fik jeg koldsved: hvordan er det nu lige med moms og told...? Fra USA? Jeg kunne se på Track and Trace, at pakken mellemlandede i tolden - og toldteksterne på nettet er ikke sådan lige til at gennemskue. Jeg regnede med en ekstraregning i intervallet 250-1500 (der står noget om toldgebyr på kr. 150 og kr. 34 pr. varelinje, og eftersom jeg har bestilt over 30 forskellige ting, kunne det jo løbe op), men det gik ikke så galt: kr. 383 - at betale! Det er surt, men taget betragtning at dollaren er billig, tingene derfor BÅDE bllige OG skønne, og at jeg havde set et worst case scenario på 1½ tusind, så var det helt ok.

Så nu har jeg "quins" - små bitte sukkerfigurer - i massevis. Hos Specialkøbmanden er der et pænt udvalg, så jeg har fx. hjerter og juletræer i forvejen, men nu har jeg bl.a. også små palmer og kagemænd. Desværre nåede pakken ikke frem til palmesøndag, men nu er jeg til gengæld klar til næste år! Og jeg er klar til nogle festlige kager i den kommende tid, som skal have "chocolate transfers" på. Det bliver meget spændende, og jeg lover, at lægge billeder ud! Og nu kan jeg "cutte" hænder ud som småkager eller i sugarpaste.
Det er jo egentlig fødder, som optager mig for tiden, men dem havde de ikke hos Fancy Flours. Et halvt minuts Google senere: Blue Ribbons Sugarcraft Centre. Klik, klik, klik og så er der fødder på vej! Og lidt ekstra, når jeg nu er i gang...

Ingen kommentarer: