lørdag, marts 22, 2008

Aktivitet omkring "Spanische Windtorte" på You Tube


Jeg har fået en fan på You Tube, som er helt vild med mine to videoer med den overdådige marengskage, som jeg lavede til påske sidste år: "Spanische Windtorte". Den ene video viser fremgangsmåden; den anden viser øjeblikket, da kagen bliver "slagtet". Opskriften findes på KageKageKage. (Kremotartari er det samme som vinsten. Jeg tror, at pulveret enten gør marengsdejen fastere eller marengsen lidt mere sprød, og så vidt jeg ved kan det erstattes af bagepulver eller en lille smule eddike (uden smag!). Eller undværes helt i en snæver vending. Jeg har bagt en del vellykket marengs i mit liv kun med æggehvider og sukker.)

Min "fan" på YouTube er en dame, som ellers gør det mest i erotiske småfilm med sig selv i hovedrollen, og hun har en del trafik omkring sine videoer. Når hun så anbefaler min kagefilm, så sker der pludselig noget! Det er en mærkelig verden vi lever i...

(Tilføjelse til bloggen 26. november 2008: Jeg har samlet otte knaldgode opskrifter på kager uden mel - det bliver de altså ikke hverken kedelige eller sunde af! - i en pdf-fil (lige til at printe ud), som du kan købe for kun kr. 20,- Se på min hjemmeside: Opskriftshæfte til salg!)

Ingen kommentarer: