mandag, marts 04, 2013

Madbloggeren, der blev forfatter.

Så er man da noget. Jeg har det lidt ligesom "The Jerk". Tilgiv mig. Jeg tror, at det går over.Gee, Mr. Hartounian!

OMG! The new phonebook is here! The new phonebook is here!Are you kidding? Page 73!


Johnson, Nathan R.!I'm somebody now!Millions of people look at this book every day!This is the kind of spontaneous publicity - your name in print - that makes people!I'm in print!Things are going to start happening to me now!


2 kommentarer:

Tante Glutenfrei sagde ...

Kære Lise,

STORT tillykke med din MEGET fine kogebog. Forlaget spurgte om jeg ville sælge den i min butik, og jeg svarede nej, men at jeg da ville købe én til mig selv. Så fik jeg et eksemplar med posten, og blev forelsket. Der er jo ikke én af opskrifterne jeg ikke har lyst til straks at å i gang med. Så har bestilt en stak hjem, og så ser vi om ikke mine kunder kan fristes. Skal i hvert fald nok reklamere godt for den. :-)

Jeg syntes det hele går op i en højere enhed med layout, billeder, tekst og opskrifter, og glæder mig allerede til den næste du laver ;-)

Varme thehilsner fra Tante T - Mette Marie Viscor :-)

Lise Lotz sagde ...

Kære Mette Maria,

Tusind tak for de pæne ord!

Der er flere, der har sagt noget lignende: at - åh nej! - (endnu) en bog der vil frelse verden og bringe "sundhed" til alle; i dette tilfælde ved at give afkald på hvedemel. Jeg er selv på åh-nej-holdet, og er rigtig glad for at bogen faktisk får dig til at få lyst til at bage. Det er jo det, der er hele pointen, hvedemel eller ej!

Jeg vil kigge ind hos Tante T om nogle dage og se min bog i de gode omgivelser. :-)

mange hilsener

Lise