lørdag, november 19, 2011

Undskyld. Læs ikke dette indlæg.

Dette er et tvangsindlæg. Du er ikke tvangsindlagt. Jeg skal bare lige gøre noget: Follow my blog with Bloglovin

Er du der endnu? Når du alligevel er der, kan du jo lige så godt få en forklaring.

Jeg har været sammen med en gruppe bloggere og blev undervejs mindet om fænomenet Bloglovin'. Ikke at jeg helt har fattet, hvad det lige går ud på, og ikke at jeg er sikker på, at det er noget, som jeg kan bruge til noget, men anyways, nu prøver jeg.

For at kunne claim'e min egen blog derinde (altså gøre krav på, at den er min) og få adgang til en lille bitte smule indflydelse på, hvordan min blog fremtræder, SKAL jeg indsætte et stykke kode i et nyt blogindlæg. Det giver det link, som du mødte et par linjer oppe.

Fair nok, at Bloglovin' gerne vil sikre sig, at man rent faktisk ejer den blog, som man hævder at eje, men det føles lidt anmasende, synes jeg.

Nu er det gjort, du har fået en forklaring, og lad os så komme videre i vores liv. Der er jo kager derude i verden, som hverken bager eller spiser sig selv.

Undskyld!

Ingen kommentarer: