onsdag, juni 23, 2010

Et touch af kaffe: billige tricks - og opskrifter - fra Nestlé

Jeg tilstår! Jeg indrømmer! Jeg lever med min svaghed! Jeg er "a sucker for freebies". Og jeg har lige fået en ny: et fint opskriftshæfte "GREAT RECIPE IDEAS" - i hardcover - fra det store, onde, multinationale profitfirma Nestlé. Og jeg kommer til at holde lidt af dem. Det virker simpelthen. (Jeg drikker i forvejen masser af Nescafé, men hvis du spørger mig direkte, så kan jeg altså ikke lide SÅ store firmaer. Jeg skyller min dobbeltmoral ned med god instant coffee.)

Den lille opskriftsbog er både indbydende i udseende og indhold. Opskrifterne er faktisk lidt sjove og ikke helt uden kant. Og ikke kun fokuseret på drikke og kager og desserter. Hvad siger du fx. til coffee ribs? Altså spareribs i kaffe-barbecue-sauce. Den havde jeg ikke fundet på! Eller Cucumber Melon Frappucino? På kagefronten er der et billede af en coffee cheesecake, som ser meget fristende ud.

Og så indeholder bogen helt overskudsagtigt ikke kun anprisninger af Nestlé's egne fortræffeligheder. På hver side er der en hyldest til andre "great ideas", som fx. discokuglen, charterrejsen, den klassiske cowboyhat og bogtrykkerkunsten!

Bogen kan også blive din: tag et smut omkring Nestlé, Danmark og se, om du er heldig: Opskriftsbogen bliver trykt i et begrænset antal, og du kan få et gratis eksemplar ved at sende en mail til forbrugerkontakt@dk.nestle.com – skriv opskriftsbog i emnefeltet. Så sender vi et eksemplar, så længe lager haves. Og derefter er det blot at lade sig inspirere.

Og her til sidst en lille reklame for et af Nestlés klassiske produkter:

Ingen kommentarer: