mandag, november 19, 2007

Fattigmandskransekage - endnu et pletskud fra KKK!

- hvis jeg selv skal sige det...

Jeg fandt en af mine gamle kendinge frem forleden, for det er faktisk meget længe siden, at jeg har lavet den sidst. Og den er SKØN! Fattigmandskransekage hedder den, men der er masser af smør og mandler i - og endnu en gang ikke noget mel - så der er ikke meget fattigmand over den.

Jeg havde tilfældigvis noget "toffee"-sauce i køleskabet, som trængte til at blive brugt, så den fik lige en ekstra omgang af noget lækkert - mellem bunden og marengslåget. Det kunne ikke smages tydeligt, men gjorde den lige en tand mere mums.

Opskriften ligger allerede på Kage! Kage! Kage! så det er bare om at komme i gang!(Tilføjelse til bloggen 26. november 2008: Jeg har samlet otte knaldgode opskrifter på kager uden mel - det bliver de altså ikke hverken kedelige eller sunde af! - i en pdf-fil (lige til at printe ud), som du kan købe for kun kr. 20,- Se på min hjemmeside: Opskriftshæfte til salg!)

(Tilføjelse 21. juni 2010: Nu går linket overfor direkte til opskriften.)

Ingen kommentarer: