lørdag, november 24, 2007

Lebkuchen Schmidt fra Nürnberg"Hvad har jeg nu bestilt?" tænkte jeg, da jeg fik en hilsen fra PostDanmark om, at jeg skulle hente en pakke. Fra Tyskland?! Min nye neckstrap til min nye mobil? Nej, den ville blive sendt fra det danske firma. Hvad dælen så?

Tænk en gang: Jeg har fået en fin kasse fyldt med forskellige lebkuchen fra Nürnberg! Jeg havde glemt alt om det, men nu dukkede det frem: da jeg var til konference i Holland i sommer snakkede jeg med en tysk katolik, Elisabeth, som lovede at hun ville sende nogle kager, når julen nærmede sig. Jeg er simpelthen rørt! Tænk at hun har husket det, og sender en så overdådig pakke. Små og store kager. Med og uden glasur. Og i de fineste æsker og poser!

Jeg kan jo ikke lade være med at google, så jeg må straks anbefale: http://www.lebkuchen-schmidt.com/ ! Jeg har ikke åbnet nogen af poserne eller æskerne endnu; de er også tænkt til de studerende, så jeg må have nogen med i strikkecfeen på torsdag...

Tænk igen! En dame nede i Tyskland gør, hvad hun har lovet - og gør en næsten fremmed dansker helt vildt glad. Og giver mig lyst til at gøre andre glade. Det kan vi lære noget af!

Ingen kommentarer: