Bunden er en variation af den svenske favorit kladdkaka, rabarberne fra haven og kardemommen fra God knows where. Tilsammen giver det en kage, der har det hele: blød, sød og sprød - og nem og syrlig også. Lige til at ruske sammen og tage med ud.
Rabarberkage med kardemomme og hvid chokolade (ca. 8 stk.)
- 100 g smør
- 100 g hvid chokolade
- 2 æg
- 185 g sukker
- 5 friskkværnede kardemommekapsler
- 150 g mel
- ca. 5 rabarberstængler
- Ekstra sukker
Smelt smør og hvid chokolade sammen. Pisk æg, sukker og kardemomme til det er let og lyst. Rør forsigtigt chokoladeblandingen og melet i dejen. Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir, når den er rørt glat.
Rengør rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 1/2 cm.
Sæt dem ned i dejen, så de kun lige stikker op.
Drys kagen med et pænt lag sukker.
Total nydelse! Enjoy!
4 kommentarer:
ÅH ÅH ÅHHHHH! Den lyder fantastisk lækker. Keep it simple er ofte det bedste!
Netop! :-)
Ja, nem og maaaaajet lækker!!
Tak for endnu en dejlig opskrift.
Virkelig lækker kage - vil prøve den som muffins til mine børns fødselsdag i næste weekend:-)
Send en kommentar