fredag, april 22, 2011

Sweet, sweet New York

Bare en kort hilsen fra New York. Byen, der har alt, har selvfølgelig også en masse for den søde tand.
Vegan Peanutbutter Cheesecake 
Gudskelov er kameraet opfundet, og jeg kan nøjes med at tage billeder af en del af herlighederne. Men du skal vide, at jeg arbejder seriøst med tingene og smager mig igennem MASSER af lækkerier.

Jeg har lagt en del kagebilleder ind på Facebooksiden Kage! Kage! Kage!, og hvis ikke jeg tager meget fejl, kommer der flere billeder til inden jeg rejser hjem igen på søndag/mandag.

Kagen på billedet her er en af de bedste kager jeg nogensinde har spist - og den er vegansk. (Er det ikke noget med, at den så er sund? Og at hvis jeg spiser et stykke mere, så lever jeg syv år længere?! Det tror jeg nok.) Jeg prøver at få en opskrift ud af det bageri, Red Mango Bakery, der har leveret kagen til min lokale café, The Bean.

Nu skal jeg ud og gøre byens gader usikre igen. Jeg skal prøve at finde Chickalicious Dessert Bar og måske kan jeg lokke min søster på en menu. Mere senere.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhh, håber at du kommer hjem med nogle spændende tips, som jeg kan afprøve til september :-)

Mange hilsner
Birthe

Unknown sagde ...

Er overhoved ikke slet ikke spor misundelig... Hrmf.. ;)

Glæder mig til at se hvad du kommer til at slynge ud af ærmet, når du kommer hjem igen.

Hilsen

Sabina

Lise Lotz sagde ...

@Birthe,

Mit bedste tip er, at tips er unødvendige!

Der er så mange fantastiske spisesteder, at jeg nødig vil fremhæve et sted frem for et andet. Jeg/vi fik i hvert fald en masse gode oplevelser ud af bare at vælge "fra hoften" fra de steder der var i nærheden, da vi blev sultne.

(Og så fik jeg jo faktisk lige anbefalet "The Bean" og peanutbutter cheesecaken, men det er ikke noget, som man behøver rejse gennem byen for at opleve. Jeg er sikker på, at der er skønne kager i hundredevis af andre steder!)

God tur til september!

@Sabina: Jeg går og varmer op til en absolut-ikke-vegansk udgave af peanutbutter cheesecaken. :-) Hvis den bliver bare nogenlunde hæderlig, skal jeg nok lægge en opskrift ud...

Lise

Unknown sagde ...

Peanutbutter cheesecake.... For pokker da,, den har bare at smage godt... Jeg er desværre ret vild med peanutbutter, så jeg håber ved gud eller allah, at den smager godt... og at den ikke lige er vagansk - PYT MED DET... :)