onsdag, november 10, 2010

Jeg, en gadget lover

Tænk, at man kan blive så glad for små, dumme, brune plastikting. Men det kan jeg.

Min doktor har anbefalet mig at spise vitaminer hver dag, men jeg er så tilpas glemsom og uorganiseret, at jeg ret kort tid inde i en dag har glemt, om jeg har spist dagens pille. Så må jeg jo have en lille pilleæske med ugedage - eller noget.

Ebay er min ven, når det gælder små, mærkelige tingester, som jeg helst ikke vil have i en alt for ordinær udgave. (Med mindre vi taler elektronik - så vil jeg helst have en MEGET ordinær og MEGET billig udgave). Og som tænkt, så gjort. Efter kort tids søgen fandt jeg pilleæskEN:

Udformet som fem stykker chokolade! How nice is that! Det er så skønt, at jeg straks bestilte. Og da jeg nu var i gang med at få sendt dimsen fra fjernøsten, kunne jeg jo lige så godt bestille en håndfuld. Jeg kender indtil flere, som kunne blive glade for sådan en lille ultrapraktisk sag...

Og ja, jeg ved godt, at der er SYV dage i en uge og kun FEM rum i pilleæsken, men den slags småting skal man altså ikke gå så højt op i. Man skal finde en ordning: Jeg fylder æsken op søndag: to piller i det første rum - det er til søndag og mandag, en pille til tirsdag i det næste, onsdag i midten, torsdag næst og til sidst to piller - til fredag og lørdag. Det er til at overskue, og mit liv er nu fuldkommen struktureret og lykkeligt igen. Så lidt skal der til.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er de skønne :-)

Jeg elsker at fare omkring på Ebay og finde spændende ting - og det lykkes som regel...

Mange hilsner
Birthe

Lise Lotz sagde ...

Hej Birthe,

Ja, Ebay er et skønt og farligt sted! Jeg falder tit over ting, som jeg ikke anede eksisterede - og som det viser sig, at jeg ikke kan leve uden. :-)

Har du købt noget sjovt for nylig?

Lise

Piskeriset sagde ...

Hehehe - det er da en af de fedeste gadgets, jeg nogensinde har set! :-D

Lise Lotz sagde ...

Hej Piskeris,

Ja, er den ikke herlig? Og så virker den oven i købet! Jeg har fået min daglige vitaminpille helt regelmæssigt siden den brune pilleæske kom ind i mit hjem. :-)

Lise