MEN der mangler noget! De søde sager. Hvor er rødgrøden og æblekagen? Citronfromagen og ris a la mande'n? De eviggrønne søde punktummer, som - for nogen - er lige så vigtige for et måltids fuldkommenhed, som en kvindes øjne er for hendes skønhed.
Jeg har ladet mig inspirere og i al beskedenhed lavet et par skitser til mulige tilføjelser til det ellers uendeligt appetitlige koncept (hvem sagde overspringshandlinger? Jeg har i virkeligheden langt vigtigere ting at tage mig til i dag...):
Rødgrød lavet på (frosne) ribs, jordbær og blåbær i en lille skal (som, indrømmet, hverken smager specielt godt eller er helt sprød nok til at spille op mod rødgrøden, men jeg faldt lige over en æske i Inco og fint ser det da ud) og pyntet med flødeskum. Der er også flødeskum i bunden under rødgrøden, som det måske kan anes.
Gammeldags æblekage: en bund, der til gengæld er rigeligt sprød, og som faktisk smager godt, bagt af sukker, smør og rasp. Ovenpå en godt indkogt æblegrød pyntet med flødeskun og ribsgele.
Så kan vi få afsluttet minimenuen med manér!
1 kommentar:
meget interessant, tak
Send en kommentar