tirsdag, april 15, 2008

Den gode chokoladekage - med dejligt smør og endnu et nyt ansigtJeg skal til et par møder og har lovet at tage "hapser" med til kaffen. Så kommer Auroras gode chokoladekage på banen igen-igen. Jeg lavede dobbelt portion. HUSK at bruge rigtigt dansk smør! Vi laver verdens bedste. Kager skal ikke være sunde, men skønne!

Jeg ville egentlig havde drysset kagen, som har fået et tykt lag passions-smør-ganache (200 g mørk chokolade, 50 g smør og 1 spsk passionspasta smeltes og røres sammen) på toppen med mit skønne guldstøv, men det er blevet væk.

Så blev det i stedet et fint mønster med hvid chokolade: smelt lidt hvid chokolade i en plastikpose i mikroovnen; endelig ikke for længe! "Ælt" evt. chokoladen lidt, inden du klipper et lille hul i hjørnet af posen, så du er sikker på, at der ikke er klumper af usmeltet chokolade tilbage. Tegn linjer på den mørke ganache, som stadig er blød, med et par centimeters mellemrum. Tag en tandstik, og træk den gennem linjerne oppefra og ned med ca. 4 cm's mellemrum. Bagefter trækker du tandstikken nedefra og op imellem sporene. Så har du det fineste mønster! Det ser måske lidt "vaklende" ud på den hele kage, men på de enkelt hapser ser det i mine øjne ret overbevisende ud!

Ingen kommentarer: