mandag, oktober 22, 2007

Lavendelbiscotti

Der sker hele tiden lidt på www.kagekagekage.dk. Jeg har lagt opskriften på lavendelbiscotti ud - men jeg har ikke fået lavet en film endnu. Opskriften kommer her:

½ dl. nyplukkede lavendelblomster
1 dl . mandler
2 æg
2 dl . sukker
35 g . 70% chokolade
4½ dl. mel
2 tsk. bagepulver

Blomster, chokolade og mandler hakkes med en kniv. Pisk æg og sukker til fast skum. Tilsæt de hakkede blomster, chokolade og mandler. Tilsæt derefter mel og bagepulver til du får en smidig dej.

Rul tre pølser så lange som pladen er bred. Læg dem på bagepapir på pladen. Tryk pølserne lidt flade. Bages ved 225 grader i 12-15 min.

Lad de flade brød hvile 5 minutter og skær dem derefter ud i passende skiver, der lægges på siden på bagepapir/pladen. Bages igen ca. 5 minutter ved 200 grader.

Fra www.tineting.dk

(Jeg har brugt tørrede lavendler, som man kan få hos Tiger - på en god dag, og så bager jeg kagerne lidt længere, så de bliver gyldne og HELT tørre. Lise)

Til gengæld har jeg tilføjet både en mulighed for at skrive sig på en nyhedsbrevsliste - og for at give et pengebidrag via PayPal...

Jeg deler livligt ud af mine fine visitkort, og det føles godt. Jeg har bestilt nye gadgets fra VistaPrint i dag, for jeg bliver helt begejstret over selv at kunne sidde og designe - og bare med et par klik bestille ting, som faktisk er pæne...Ingen kommentarer: