søndag, oktober 14, 2007

Store Bagedag torsdag den 18. oktober

På torsdag er det Den Store Bagedag! Den anledning kan jo ikke få lov at passere uden en indsats. Jeg skal godt nok på arbejde, men jeg prøver at få arrangeret en bageaften med Søster Sara og Aurora - chokoladekagemesteren. Og Magnus naturligvis!

Fredag skal vi på efterårsferiebesøg med mormor og morfar hos Hansens Flødeis. Det kan nok også give søde inspirationer...

Og så har jeg fået et foredragsarrangement: den 6. december i Værløse Kirke! De vil høre om kager og højtider til et julehyggemøde. Det er bare i orden!

I torsdags lavede jeg nogle temmelig gode lavendelbiscotti'er til min strikkecafé og jeg fik taget billeder undervejs. Så inden længe vil opskrift og video være at finde på www.kagekagekage.dk. Glæd dig allerede!

1 kommentar:

Charlotte kaae sagde ...

Lise de var mere end gode, de var skønne, vidunderlige, velsmagende kager... Er afhængig af dine torsdagskager, derfor også ked af jeg missede denne torsdagskage...
venlig hilsen
Charlotte