onsdag, august 01, 2007

"History of Food"

Endnu en bog ankom i dag. "History of Food" skrevet af en franskmand med et mægtigt navn: Maguelonne Toussaint-Samat. Respekt!

Bogen er en ordentlig moppedreng, som heller ikke er at betragte som en billedbog. Men det ser hamrende spændende ud!


Jeg kommer nok ikke til at læse alle 801 sider i et stræk, men det ser ud til at man nemt kan vælge relevante passager ud. "The Symbolism of the Pig" skal jeg fx. læse inden oktoberfesten. "A Who's Who of Caviare" kunne også være interessant. Og "Special Cakes for Sundays" lyder også som noget, der er lige i min boldgade.


Anmeldelserne på http://www.amazon.co.uk/ er ikke forrygende, for der er åbenbart ikke videnskabeligt belæg for en del af påstandene i bogen og der er ikke nok noter. Men bogen skulle være underholdende læsning... Så måske må jeg senere investere i endnu et værk, fx. The Cambridge World History of Food.

Ingen kommentarer: