tirsdag, august 21, 2007

Gourmet Bourbon Vanilla fra "Mountains of the Moon"

Lyder det ikke bare lækkert, eksotisk og eksklusivt?! Det er det også!

Min søns farmor har været i Afrika i sommer og forleden fik jeg en fin æske. Håndlavet i lidt groft papir og med en snigende duft af helt vidunderlig vanille! Ti fede sorte stænger er der i æsken foruden en fint foldet lysegul indlægsseddel. På den kan jeg bl.a. læse om vanillens historie, om hvordan man får vanillestængerne til rent faktisk at dufte og smage af vanille og om vanilleplantagerne på "Mountains of the Moon". (www.mountains-of-the-moon.com )

Og så er der liiige et par opskrifter. Junior er især tændt på "Doughnuts with frozen vanilla filling", og den tror jeg sagtens, at jeg kan lokkes til at prøve. I disse Simpsons-tider MÅ man bare kunne lave sine egne donuts. Opskriften "Duck Breast with Vanilla" lyder nu også ganske interessant...

Jeg føler mig rig. Sikke en god gave!

Nu er den store opgave at finde ud af, hvad de skal bruges til... Måske skal æsken bare ligge ved siden af min seng, så jeg hver aften kan falde i søvn med himmelsk duft i næseborene.

Ingen kommentarer: