fredag, august 03, 2007

Fahlmans Conditori og "German Home Baking"

I går blev også en stor kagedag. Jeg var på tur i Helsingborg og måtte naturligvis på konditori. Vi var på Fahlmans, og det var fine kager. Ikke voldsomt meget smag, men min havde i hvert fald rigtig god konsistens. En tynd sprød nøddebund, noget lys creme af en slags og chokoladebunde arrangeret, så kagen var stribet inden i, og drysset med kakao.

Hos ICA købte jeg et dameblad med et lille medfølgende kageopskriftshæfte. Der er nogen "Syltsnitt", som må prøves inden længe og "chokladbiskvier". Reultater følger når jeg har testbagt.

I det store "postlotteri" var der også gevinst: jeg fik "German Home Baking" (ikke "banking"!) leveret. Det er en Dr. Oetker-sag, med gode instruktionsbilleder, og vist ok sjove opskrifter. Der er ikke noget årstal i, men det ligner noget fra '70-erne. Ren retro!

Ingen kommentarer: