søndag, juli 29, 2007

"Wedding Cakes and Cultural History" mm.

Nu gjorde jeg det! Jeg klikkede på knappen i min indkøbskurv på Amazon.co.uk, så nu er der bøger på vej.

Jeg bestilte en bog, som MÅ være temmelig udtømmende, inden for emnet bryllupskagens historie, Simon Charsley's "Wedding Cakes and Cultural History". Han er antropolog og han går alvorligt til sagen; det er IKKE nogen billedbog! Jeg fandt en artikel af ham "The Wedding Cake: History and Meanings", som vel dybest set er et koncentrat af/forstudie til bogen, i et nummer (fra 1988) af tidsskriftet "Folklore", som jeg kunne låne på biblioteket. Forrygende med biblioteket!

Bogen kan købes fra ny - i biblioteksindbinding, hvad det så end er - til £70. Jeg køber den brugt for knap 15.

Jeg bestilte også en bog "History of Food" af Maguelonne Toussaint-Samat. Den er jeg lidt spændt på. Og så klikkede jeg også på "The Man Who Ate Everything: Everything You Ever Wanted to Know About Food, But Were Afraid to Ask" af Jeffrey Steingarten... Han er vist noget mere munter end de to andre.

Ingen kommentarer: