lørdag, maj 03, 2008

Marengsfødderne på Kristendom.dk

Lige en vigtig ting mere: mine marengsfødder blev opsnappet her fra bloggen af en journalist fra Kristelig Dagblads http://www.kristendom.dk/, så nu ligger der en meget fin artikel, som jeg er rigtig stolt af: "Kristi Himmelfart smager let og luftigt".

Den historie læste de på Folkekirkens Infocenter, så nu ligger der også en beskrivelse af fødderne og gudstjenesten under overskriften "Smagen af himmelfart"

Så er jeg vist også nogenlunde på omgangshøjde med de sidste ugers kagebegivenheder. Jeg har haft travlt og netproblemer, men i hvert fald netproblemerne er klaret... I næste weekend skal jeg kreere en pinsekage.

(Tilføjelse til bloggen 26. november 2008: Jeg har samlet otte knaldgode opskrifter på kager uden mel - det bliver de altså ikke hverken kedelige eller sunde af! - i en pdf-fil (lige til at printe ud), som du kan købe for kun kr. 20,- Se på min hjemmeside: Opskriftshæfte til salg!)

Ingen kommentarer: