tirsdag, januar 15, 2008

Gitterruller - man er vel lidt nærig...


På isabellasmith.com har jeg længe luret på en gitterrulle (http://www.isabellasmith.com/ecommerce-products/view?product_id=4086); altså en tingest, som kan bruges til at lave fine gitterlåg på tærter. Nu ser jeg lige at den er kommet på udsalg til kr. 49, men den har kostet kr. 79 - hertil kommer kr. 54 i porto - og det synes jeg var for dyrt. Derfor har jeg - igen - været på Ebay for at handle.

I går fik jeg TO gitterruller med posten, sendt helt fra Hong Kong. De har kostet mig i alt kr. 109,29. Desværre havde den ene en lille skade, så jeg har skrevet til sælger, men anyhow er det altså billigt! Og jeg kan måske give den ene til min onkel Ole, som har vist interesse for kager med gitterlåg i almindelighed og for mine kager i særdeleshed... Jeg glæder mig helt vildt til at afprøve apparatet!

Ingen kommentarer: