søndag, september 16, 2007

Spanische Windtorte!

Ah, endelig fik jeg lavet min fremgangsvideo med gude-desserten Spanische Windtorte færdig. Lyd og billede følges ikke helt ad som ønsket, men jeg orker ikke at lave det om... Hovedpointen kommer vist ret klart igennem alligevel. Det er en skøn sag!

Videoen er lagt på YouTube og "embedded" på www.kagekagekage.dk, hvor opskriften også er kommet ud - også som pdf-fil - lige til at printe ud!

Jeg havde i øvrigt et antal småhapser i luksusudgave - med passionsganache og ægte guldstøv ovenpå - af Auroras chokoladekage med til fødselsdag i lørdags. Den vakte stor begejstring. Men den er altså også lækker.




(Tilføjelse til bloggen 26. november 2008: Jeg har samlet otte knaldgode opskrifter på kager uden mel (herunder Spanische Windtorte) - det bliver de altså ikke hverken kedelige eller sunde af! - i en pdf-fil (lige til at printe ud), som du kan købe for kun kr. 20,- Se på min hjemmeside: Opskriftshæfte til salg!)

søndag, september 09, 2007

Visitkort mm.!

I fredags fik jeg en bunke kulørte visitkort, et lille stempel mm. med posten, så jeg kan begynde at føre mig frem!

Samme dag var jeg hos
Specialkøbmanden i Hovedvagtsgade og snoldede for kr. 180. Jeg skulle have en ny forsyning ægte guld, men lod mig friste af grøn chokolade og kandiserede violblade. Blandt andet. :-)

Jeg skal have lagt liiiidt mere ud på www.kagekagekage.dk
, før jeg synes at den er helt ok. Min Spanische Windtorte opskrift og video, video om Auroras gode kage og andre. Jeg har bare lidt for meget andet om ørerne disse dage. Tirsdag aften kunne være en mulighed...

søndag, september 02, 2007

Det gik godt!

Så har jeg prøvet det, og det virkede! Mit materiale fungerede og JEG fungerede. Jeg har læst så meget, at jeg ikke følte mig specielt bundet af mine papirer, og det var en rigtig god fornemmelse. Og der var stof til en times tid. Det er da noget!

Min "profil" på http://www.sogneaften.dk/ er i luften, men mon ikke jeg også skal lave lidt opsøgende arbejde...

Jeg er gået i gang med at læse i "History of Food", og den er relativt let tilgængelig. Så der bliver noget fornøjelseslæsning; jeg er begyndt med - of course! - "The History of Bread and Cakes", men der er jo også "Spice at any Price", "Chocolate and Divinity" og "Coffee and Politics" og alle de andre i alt 800 sider...