søndag, september 16, 2007

Spanische Windtorte!

Ah, endelig fik jeg lavet min fremgangsvideo med gude-desserten Spanische Windtorte færdig. Lyd og billede følges ikke helt ad som ønsket, men jeg orker ikke at lave det om... Hovedpointen kommer vist ret klart igennem alligevel. Det er en skøn sag!

Videoen er lagt på YouTube og "embedded" på www.kagekagekage.dk, hvor opskriften også er kommet ud - også som pdf-fil - lige til at printe ud!

Jeg havde i øvrigt et antal småhapser i luksusudgave - med passionsganache og ægte guldstøv ovenpå - af Auroras chokoladekage med til fødselsdag i lørdags. Den vakte stor begejstring. Men den er altså også lækker.
(Tilføjelse til bloggen 26. november 2008: Jeg har samlet otte knaldgode opskrifter på kager uden mel (herunder Spanische Windtorte) - det bliver de altså ikke hverken kedelige eller sunde af! - i en pdf-fil (lige til at printe ud), som du kan købe for kun kr. 20,- Se på min hjemmeside: Opskriftshæfte til salg!)

Ingen kommentarer: