fredag, oktober 02, 2009

Obama-kage?

Lad det være sagt med det samme: jeg er stor Obama-fan. Jeg synes at det er ren fornøjelse at se en mand, der er begavet, modig og kreativ i sin tænkning som derudover har magt. Kombinationen er simpelthen sexet.

Da en ven i sjov spurgte, om ikke jeg havde opfundet en obamakage til i dag, var svaret først nej. Så kom jeg i tanker om, at jeg - tilfældigvis! - havde bagt nogle chokoladekager, som af uforklarlige grunde var blevet lidt underlige i ovnen, og som måske kunne være et - kritisk? -bud på en kage: en lækker, sej, mørk kage uden noget egentligt indhold. Man kan fylde kagen med sit eget drømmefyld. Man kan selv tænke videre. Kagen er kun begyndelsen. Vi - the people - må gøre arbejdet færdigt. Det kunne da godt være obamabudskabet i kageform?

2 kommentarer:

male6561 sagde ...

kan jeg få opskriften? :)

Lise Lotz sagde ...

Hej male6561,

Jeg mener, at jeg brugte dejen til min favoritkage, Auroras chokoladekage. Den har jeg bagt i et hav af variationer, bl.a. Som her "Swat Valley Mud Cake": http://madogmening.blogspot.com/2010/09/kager-uden-grnser-ii-swat-valley-mud.html.

God fornøjelse!

Lise